Продавець "Body s Soul" - оптово-роздрібний магазин товарів для миловаріння, свічок,пластикових форм,пакування розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2528 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (93) 801-59-29
+380 (97) 508-20-25
"Body s Soul" - оптово-роздрібний магазин товарів для миловаріння, свічок,пластикових форм,пакування
Кошик

Суміш тригліцеридів каприлової та капринової кислот

104 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Суміш тригліцеридів каприлової та капринової кислот
Суміш тригліцеридів каприлової та капринової кислотВ наявності
104 
+380 (93) 801-59-29
  • +380 (97) 508-20-25
+380 (93) 801-59-29
  • +380 (97) 508-20-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

INCI: Caprylic/ Capric Triglycerides

Емолент для надання шкірі оксамитності, м'яких сенсорних відчуттів. Суміш тригліцеридів жирних кислот (каприлових і капринових), одержуваних із кокосової олії

Походження: натуральне

Тип: прозора рідина

Розчинність: олія, етанол
Нерозчинний у воді

Клас: емолент
Змивні  і незмивні системи

Країна: Малайзія

Капрілік/каприк тригліцерид — це складні ефіри гліцерину в поєднанні з каприловою та каприковою кислотою. У промисловій косметиці використовується досить широко, часто застосовується як замінник жирної фази в емульсіях.

Заповнює брак ліпідів у міжклітинному цементі, насичує шкіру жировими компонентами та обмежує трансепідермальну втрату води. Зменшує ризик проникнення шкідливих зовнішніх чинників углиб шкіри. Є натуральним пом'якшувачем шкіри, не залишає відчуття жирності на шкірі; покращує сенсорні характеристики косметичного продукту.

Свойства:

  • Стабілізують емульсії, роблять їх стійкішими;
  • Чудовий "транспортер" (еханстер) для жиророзчинних компонентів, рослинних і ефірних олій;
  • Висока стабільність продукту;
  • Поліпшення розтікання;
  • Пом'якшення шкіри та поліпшення сенсорних показників готового засобу.
  • Креми для обличчя й тіла;
  • Засоби для жирної шкіри;
  • Тени;
  • Помада;
  • Туш;
  • Румяна;
  • Основа під макіяж;
  • Тональний крем;
  • Автозасмаги.

Основна функція:

  • надання оксамитовості, пом'якшення

застосування: 

ввести в жирову фазу/етанол/, розмішати до повного розчинення, додати до композиції
Введення: 1% – 100%

Характеристики
грам
грам100 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 104 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner