Продавець "Body s Soul" - оптово-роздрібний магазин товарів для миловаріння, свічок,пластикових форм,пакування розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2557 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 18.07).

+380 (93) 801-59-29
+380 (97) 508-20-25
"Body s Soul" - оптово-роздрібний магазин товарів для миловаріння, свічок,пластикових форм,пакування
Кошик

Полісорбат 20 (твін-20)

68 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Полісорбат 20 (твін-20)
Полісорбат 20 (твін-20)В наявності
68 ₴
+380 (93) 801-59-29
  • +380 (97) 508-20-25
+380 (93) 801-59-29
  • +380 (97) 508-20-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Polysorbate-20 Полісорбат-20

Неіоногенні ПАР, емульгатор і солюбілізатор (розчинник) жирів, ефірних масел і ароматів у складі косметичних засобів на водній основі. Отримано з кокосового олії, окис етилену, сорбіт. ГЛБ: 15

Полісорбат 20 — чудовий коханілізатор ефірних олій і модифікатор в'язкості. Використовується в емульсійних системах вода/олія, олія/вода, як-от лосьйони, тоніки, спреї, креми, скраби для тіла, зокрема соляні та цукрові, олії, плитки та бомби для ванни, освіжувачі повітря й в інших продуктах, де потрібно полюблювати олію у воді. Порівнюючи з полісорбатом 80, засоби з полісорбатом 20 виходять менш в'язкими та щаднішими.

Ідеально підходить для косметичних засобів із маленькою кількістю олії в рецепті.

Правила введення в рецептуру: вводиться як у жирну, так і водяну фазу. Може замутніти засіб під час нагрівання.  

Полісорбат 20 — найм'якший полісорбат, тому іноді емульсії розшаровуються на фази. Щоб відновити однорідний стан, досить струсити засіб.

Відсотковість вважається від % оливи/віддушки: 1-5%, до 50%

Приклади:

3-5% міцелярна вода, тоніки, серветки, демакіяж; 5-10% гелі, шампуні; до 20% олії для ванни; до 50% скраби для тіла.
Для розчинення ефірних олій можна брати пропорцію від 1:1 до 1:3

Розчинність: У воді, у натуральних оліях, у спирті.

Характеристики
Основні
КолірЖовтий
Користувальницькі характеристики
грам100 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 68 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner