Продавець "Body s Soul" - оптово-роздрібний магазин товарів для миловаріння, свічок,пластикових форм,пакування розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2559 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 22.07).

+380 (93) 801-59-29
+380 (97) 508-20-25
"Body s Soul" - оптово-роздрібний магазин товарів для миловаріння, свічок,пластикових форм,пакування
Кошик

Алантоїн

29 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Немає в наявності
Алантоїн
АлантоїнНемає в наявності
29 ₴
+380 (93) 801-59-29
  • +380 (97) 508-20-25
+380 (93) 801-59-29
  • +380 (97) 508-20-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Опис зовнішнього вигляду: білий кристалічний порошок

Алантоїн має антиоксидантні властивості, що дає можливість застосовувати його для виробництва антивікових косметичних препаратів.
Широке застосування алантоїн отримав в медицині. Його використовують в процесі лікування опіків, ран і виразок. Крім цього його застосовують і зовнішньо, в якості терапевтичного лікування.

Використання аллантоїну в косметиці:
Алантоїн використовують як активну добавку при виготовленні кремів, тоніків, шампунів і бальзамів для волосся, в анти-віковій і сонцезахисній косметиці, у виробництві дитячої косметики.

Даний компонент не має аромату, безпечний і нетоксичний. Застосування, як природних, так і синтетичних його форм не викликає виникнення алергічних реакцій. Алантоїн є гіпоалергенним.
Протизапальна і протимікробна дія дозволяє забути про ряд шкірних захворювань.
Володіє відлущуючою дією, завдяки якій шкіра швидше позбавляється від відмерлих клітин, попереджає закупорку пір і як наслідок виникнення камедонів.

Незамінний в засобах для сухої і дуже чутливої шкіри, активно бореться з подразненням, а також покращує захисні шкірні функції.
Алантоїн сприяє регенерації і прискореному загоєнню.

Крім усього іншого, ця речовина володіє зволожуючим і пом'якшувальним ефектами.  Завдяки цій властивості дана речовина стає незамінною для обгорілої шкіри.

Алантоїн додається прямо в водну фазу.
Не рекомендується нагрівати алантоїн вище 40 °С і використовувати в сильно лужному середовищі.

Рекомендується використовувати алантоїн від 0,5% до 1%. 

Характеристики
грам
грам25 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 29 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner