Продавець "Body s Soul" - оптово-роздрібний магазин товарів для миловаріння, свічок,пластикових форм,пакування розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2557 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 17.07).

+380 (93) 801-59-29
+380 (97) 508-20-25
"Body s Soul" - оптово-роздрібний магазин товарів для миловаріння, свічок,пластикових форм,пакування
Кошик

Цетил-стеаріловий спирт 30/70 500 г

165 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Цетил-стеаріловий спирт 30/70 500 г
Цетил-стеаріловий спирт 30/70 500 гВ наявності
165 ₴
+380 (93) 801-59-29
  • +380 (97) 508-20-25
+380 (93) 801-59-29
  • +380 (97) 508-20-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

INCI: Ceto Stearyl Alcohol

Зо-емульгатор; являє собою суміш цетилового та стеаринового спиртів у співвідношенні 30:70. Це одноатомний жирний спирт. Отримують його способом перероблення натуральної сировини — пальмової та кокосової олії.

Розчинність: олія, спирт, ефір
Температура плавлення: 48-53°С

Клас: емульгатор
Змивні  і незмивні системи

Країна: Індія

Функціонал:

Цетилстеаріловий спирт створює на поверхні шкіри вологоутримувальну плівку, завдяки йому поживні речовини ефективніше проникають у глибокі шари епідермісу — шкіра стає шовковистою. Є чудовим розчинником, загусником і емульгатором.

Не маючи чітко окреслених властивостей емульгатора, цей спирт водночас помітно підвищує в'язкість емульсійних систем типу олива/вода, забезпечуючи їм стабільність незалежно від значення їхнього pH. Додатково ця речовина запобігає появі почервонінь і подразнень.

Емульсії з цетилстеаріловим спиртом, якщо порівнювати з цетиловим спиртом, більш гладкі, ніжні та приємні під час нанесення на шкіру. Вони менш сухі та меншою мірою здатні викликати закупорювання пор шкіри та утворювати комедони. Цей компонент не автоокислюється, не руйнується під впливом кислот і лугів, не піддається негативному впливу сонячних променів і кисню.

Косметичні властивості:
  • натуральний со-емульгатор;
  • структуроутворювач і емолент;
  • звужує пори;
  • пом'якшує шкіру;
  • має дезінфікувальну дію;
  • сприяє транспорту поживних речовин у глибокі шари шкіри;
  • утримує воду;
  • надає кондиціонувальний ефект для волосся, полегшує розчісування;
  • регулює в'язкість кремів, емульсій і лосьйонів;
  • покращує змішування та розчинення компонентів;
  • запобігає розділенню продукту на складники;
  • є найкращим регулятором консистенції в косметичних препаратах;
  • покращує консистенцію безводних продуктів, як-от губні помади, скраби для тіла.
Сфери застосування:
  • креми та лосьйони для проблемної шкіри;
  • креми для обличчя й тіла;
  • засоби для сухої шкіри;
  • засоби для очищення шкіри;
  • бальзами, помади для губ;
  • лаки та муси для волосся;
  • фарби для волосся;
  • маски та кондиціонери для волосся;
  • загусники для шампунів;
  • лаки для волосся;
  • дезодоранти;
  • депілятори;
  • олії для вій.

Основна функція:
со-емульгатор, загусник

ввести в РФ, нагріти вище 60 ⁇ С, гомогенізувати з ВФ згідно з ТК
Введення: 1-5%,  до 50%

Характеристики
Користувальницькі характеристики
грам500 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 165 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner